En espera de nom, obre el parc de “l’antic Juncadella”

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dll, 24/10/2016 - 12:41pm

Foto: ASVH

Dilluns 24 d’octubre s’ha obert a la ciutadania el nou parc que s’estén per l’espai que va ocupar l’antiga escola Joan Juncadella. El parc, que compta amb zona infantil àrea de salut per a la gent gran i zona verda, rebrà el nom a partir de les propostes ciutadanes i una votació.

Així, fins el 4 de novembre els vicentins i vicentines poden fer la seva proposta de nom per diversos canals: dipositant paperetes a les urnes que trobaran a la Casa de la Vila, la Foneria i el Molí dels Frares; per correu electrònic a l’adreça municipal participacio@svh.cat; a les xarxes socials de l’Ajuntament (Twitter i Facebook); per Whatsapp al telèfon 677 933 279.

Les propostes rebudes seran exposades del 4 al 6 de novembre al web de l’Ajuntament i del 7 al 17 de novembre es podrà el votar per triar el nom del parc, a través del web municipal i d’enquestes al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC).

La construcció del parc s’ha finançat amb recursos de l’Ajuntament (685.956,28 €, un 63%) i l’Àrea Metropolitana (402.975,12 €, 37%), amb un cost total de 1.088.931 euros, segons informa l’Ajuntament.

Edifici d’entitats
D’altra banda, es preveu que dins d’un any comencin les obres per construir a la mateixa zona un edifici d’entitats que comptarà amb una sala polivalent gran, una sala petita, sales itinerants per a les entitats, magatzems, i altres espais que es van ser aprovats en el Ple municipal. El parc estarà obert mentre s’hi construeixi l’edifici, a excepció de la zona més propera a les obres.