Gran participació al carnestoltes

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dc, 18/07/2012 - 11:23am

Setze comparses, prop de 1.000 disfresses i una llarga filera de vicentins a cada costat dels carrers: milers de vicentins van sortir a veure passar la rua del Carnestoltes 2012 a Sant Vicenç dels Horts, que de nou va ser una festa plena de color, ball, música i diversió.

El rei carnestoltes, en el seu pregó amb el seu sarcasme habitual, es va dirigir aquest any a l’ús, o més bé abús, que avui en dia fem dels mòbils, internet, les xarxes socials... i va demanar que “els polítics es desconnectin i donin feina” i que tothom es desconnecti -tot i que no sigui per una estona- de les xarxes social i mòbils. El rei de la bogeria, la festa i la disbauxa va animar a tothom a fer gresca, ballar, cantar i participar en el carnestoltes. 

Després del pregó, les comparses van sortir de la plaça de la vila i van fer el seu recorregut pel c. Rafael Casanova, c. La Pobla, c. Nou, c. Barcelona, c. Llobregat, i c. Mn. Jacint Verdaguer per finalitzar a la plaça de la Vila

Comparses participants
Punt i seguit
Sant Antoni Viu
Monster High
Flor de Neu
Última hora
Banda de Tambors i Trompetes
Escola de Teatre el Bitxo
Tots Junts
Granjeros
Casal Infantil i Juvenil El Quijote
La Combinación perfecta: Carioca Runs
Visca la Gent Gran: Consell de la Gent Gran
RIP Aitor Tellini, 1927-1994: AEG Roc D’Oró
Everybody says: Centro Amigos
Anem a caçar el mamut
Los Danzarines del infierno saqueando los mares