Noves llums LED, d’halogenur i de vapor de sodi per alguns carrers de Sant Vicenç dels Horts

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dv, 04/11/2016 - 10:33am

L’Ajuntament ha anunciat que renovarà 108 punts de llum a determinats carrers de la vila amb el propòsit de millorar l’estalvi energètic i donar compliment a les normatives vigents de reducció de contaminació lluminosa. Segons informen, el projecte preveu adequar els nivells d’il·luminació en funció de l’ús de cada via, reduir el flux lluminós i modernitzar el mobiliari urbà.

Els canvis de bombetes s’efectuaran als carrers Mn. Jacint Verdaguer, Barcelona, Sant Miquel, Mn. Josep Duran, Sant Joan Bosco, Ribot, la Pobla, Mare de Déu de Montserrat, Anselm Clavé, Àngel Guimerà, Josep Carner, Rabal del Centre i passatge de la Pista Polivalent Municipal Francesc Macià.

Es preveu substituir 49 llums per lluminàries amb tecnologia LED, 55 amb làmpada d’halogenurs metàl·lics ceràmics i 4 més amb làmpada de vapor de sodi, amb el que s’aconseguirà una reducció de 8.238 W (un 54,23%) respecte a la potència actualment instal·lada. 

Renovació de l’enllumenat del carrer Sant Joan Bosco
D’altra banda, ha estat renovat l’enllumenat del carrer Sant Joan Bosco, en el tram comprès entre els carrers Sant Miquel i Ribot, que ja havia quedat obsolet, segons informa l’Ajuntament. Amb la substitució d’aquestes lluminàries, s’ha reduït la potència dels llums una tercera part tot mantenint l’eficiència lumínica.

FOTO: ASVH