Revista La Mostra 2013 · Edició digital

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dv, 11/01/2013 - 8:39pm

A la Revista La Mostra 2013 i Anuari de Sant Vicenç dels Horts del 2012:

  • Entrevista a l’Alcalde
  • Plànol de La Mostra
  • Editorial
  • Vicentins de l’any
  • Vicentins que ens van deixar
  • Notícies destacades del 2012
  • Programa de la Festa Major i La Mostra 2013
  • Guies
 


L'edició impresa de la revista La Mostra 2013 ja hi és al carrer: la podeu obtenir als establiments anunciants, al vostre forn de pa i a altres llocs d'afluència pública.

En la seva 23a edició, la revista La Mostra, a més de oferir la informació de la Mostra i la Festa major d’hivern de Sant Vicenç dels Horts, és una «mostra» del més destacat a Sant Vicenç dels Horts durant l’any recentment acabat, el 2012. En les pàgines següents hi ha un recull de vicentins de l’any; hi ha també un recordatori a alguns dels vicentins que ens van deixar al 2012 i que ens van deixar un llegat fruit de la contribució que durant la seva vida van fer a Sant Vicenç dels Horts; i també hi ha un resum de les notícies més destacades de l’any... tota una memòria del 2012 a Sant Vicenç dels Horts.

Un 2012 que, malauradament, va ser de crisi, d’una forta crisi econòmica i de retallades de les administracions que han afectat tothom i encara més als més vulnerables. Així l’anuari del 2012 recull moltes informacions de crisi, també de protesta i de lluita, i de celebracions... perquè part de la lluita és també treure forces per intentar gaudir, i tenir alegria inclòs quan tot és en contra i sembla que no hi hagi res a celebrar.
I és important lluitar per mantenir l’alegria enfront de tot, l’alegria dels infants que ja de per sí són feliços i l’alegria dels grans enfront dels problemes...

Així, animem a aprofitar la Festa major d’hivern i La Mostra per ser alegres, per gaudir, per agrair també l’esforç que els membres de moltes entitats de Sant Vicenç fan durant la Festa major –i que també fan durant tot l’any- preparant activitats, organitzant espectacles, creant i promovent cultura, societat i esbarjo...
El programa d’activitats d’aquesta Festa major del 2013 - coordinat per l’Ajuntament- és a partir de la plana 18, un munt d’activitats per mantenir la il·lusió.
I desitgem i esperem que l’any 2013 depari no només il·lusions sinó també realitats de benestar i felicitat. I que a la propera edició d’aquesta revista, al 2014, sigui possible presentar un anuari del 2013 ple de noticies de joia i celebració, malgrat que ens estiguin dient que la crisi i els problemes continuaran.

Toni Carpio
Director de La Mostra i de www.santvi.com