Jordi Boladeras Sancho, poeta i novel·lista

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dll, 02/07/2012 - 11:46am

Jordi Boladeras Sancho (Sant Vicenç dels Horts, 1960) és autor dels llibres de poesia Versos dispersos (Premi de Poesia Ciutat de Benicarló 2003), Llibre d'arribades (Premi de Creació Literària Joan Ramis i Ramis de l'Ateneu de Maó 2005), No ho sé (Premi de Poesia Joan Llacuna 2005 de la ciutat d'Igualada) i La pell de l’aire (Premi Goleta i Bergantí 2006 del Masnou).

També té editada la novel·la eròtica L’intrusista (IV Premi Sant Celoni de Novel·la Breu) i el llibre de relats Negra llet de l’alba (Premi Especial de Narrativa Consell Comarcal del Vallès Oriental 2007), el qual aplega tretze contes que, al seu torn, han merescut diferents premis de narrativa curta arreu dels Països Catalans. Entre aquests, cal destacar el V Premi dels Contes del Barça i el VI Premi “Víctor Mora” de Narrativa Breu de l’Escala.

L’any 2008 va guanyar el VII Premi literari de narrativa curta “Mossèn Roma Comamala” de Vilabella amb el relat El calabrès d’Erill, editat el 2009. A més, té un bon nombre de contes publicat en llibres col·lectius i ha publicat poemes en revistes i plaquettes diverses.

El 2012 ha participat en l’exposició Mig segle d’una atenta mirada al Forn Romà de la Biblioteca Municipal Les Voltes de Sant Vicenç dels Horts, amb fotografies de Francesc Sinyol (1915-2008) i poemes i textos seus.

Actualment fa de tècnic de normalització lingüística al Servei Local de Català de Vallirana.