Francesc Pérez Casas, motociclisme

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dc, 21/03/2012 - 7:07am

Amb vuit anys, va demanar als seus pares per competir en motociclisme

El 2011 va ser sisè al Campionat de Catalunya

En el 2012 competeix a la categoria de PRE GP de 125cc

Francesc Pérez Casas és un jove vicentí competidor de moto en circuits de velocitat. Va ser el mateix Francesc qui, amb vuit anys, va demanar als seus pares de presentar-se a la Beca Promo Racc per tal de poder competir en motociclisme, i així va ser com s’inicià en el món del motor.

Primer va competir dos anys en la Copa Polini de Minimotos (aconseguint durant el segon any tres podis de set possibles, terminant en quarta posició al campionat de Catalunya) i en els següents dos anys en la categoria de 70cc de la Copa Catalana de Promovelocitat.

La temporada 2011 va aconseguir dos podi -de set possibles- en la categoria de 70cc, uns resultats encara més rellevants si es té en compte que competia enfront motos de molta més potència que la seva. Tot i les mancances mecàniques, el Francesc va ser sisè al Campionat de Catalunya, en el que hi participen pilots de tota la península i també de França, Itàlia, Anglaterra i altres països.

A la temporada 2012 té nou repte: categoria de PRE GP de 125cc amb el gran canvi que suposa passar a competir en circuits grans com els de Cheste (València), Motorland (Aragó) i Montmeló (Catalunya), així que a treballar i a gaudir.

Aquest jove pilot vicentí, té com sponsors a Pneumàtics Garcia de Sant Vicenç dels Horts(ha esta al seu costa des dels seus inicis) i a Liqui Moly. El seu equip és  l’Escola de Pilots VHC, amb Aarón Capellades com cap de mecànics, Jose Manuel Villasanta com manager.