Té Pebrots, rock en català de Sant Vicenç dels Horts

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dj, 28/06/2012 - 1:40pm

"Sant Vicenç dels Horts, tomàquets i pebrots". Aquesta és una dita popular del poble natal dels quatre components del grup i d'aquí en prové el nom. Té Pebrots va néixer com a Terapia Sin Complejos l'estiu del 2009, quan Pol Prats (guitarra solista i cors) i Oriol Estevez, (veu principal i guitarra rítmica) van decidir ajuntar-se i començar a compondre cançons. Originalment, les cançons eren en castellà, però dos anys més tard, l'estiu de 2011, van contactar amb Adrià Martínez (baix i cors) i Pol Pujol (bateria i cors). Des de llavors, han passat a escriure les seves cançons en català. La primera maqueta de Té Pebrots anomenada l'endemà, reflexa els primers temes del grup en castellà i la primera cançó amb la nova formació.

Actualment, acaben d'enregistrar la seva segona maqueta auto-editada. En aquesta tots els temes estan escrits en català i l'estil musical ens porta a través del rock, amb influències de l'ska, punk i reggae. En un concert de Té Pebrots a més dels seus temes propis també s'hi poden escoltar les cançons més representatives del Rock Català de grups com Lax'n'busto, Sopa de cabra, Sau, Els Pets, etc.

Té Pebrots ha tocat a Sala monasterio, Razmatazz 2 i 3, Sala evolution Sant Feliu i Centre Catolic Sant Vicenç.

Més informació:
https://www.facebook.com/tepebrots

Més a Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=aKhlGCz_Lr8
http://www.youtube.com/watch?v=zdyLOWJ2Ao4
http://www.youtube.com/watch?v=_8T5j0TBTxE
http://www.youtube.com/watch?v=NG1qclAygrw