Entrevista a Ricard Pérez, alcalde de Sant Vicenç dels Horts amb Iniciativa per Catalunya des de 1988 a 2003

Missatge d'error

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 692 of /usr/home/santvi.com/web/includes/bootstrap.inc).

Actualizat: Dg, 14/07/2013 - 6:33pm

Política

Ricard Pérez va ser alcalde de Sant Vicenç dels Horts durant 15 anys, des de l’any 1988 al 2003. El seu mandat va marcar tota una època amb canvis molt importants al municipi en un ampli ventall de camps. Les decisions que va prendre el seu equip de govern van tenir, en moltes ocasions, tants defensors fidels com detractors entre la ciutadania.

Avui en dia, tot i que retirat de la primera línia de la política, les seves opinions continuen sent importants a la vila per tot el que ell va representar i representa per Sant Vicenç dels Horts. En aquesta entrevista exposa la seva opinió sobre les prioritats del municipi, valora els seus 15 anys de mandat explicant de què es sent més orgullós i de que se’n penedeix, comenta sobre la situació actual de la vila i, finalment, parla de la trajectòria del seu partit Iniciativa per Calunya.